Handige lijst voor in je meterkast

Zeg nu zelf, hoe vaak sta je met een zaklantaarn te klooien in de groepenkast  of meterkast? Is er weer een stop uitgesprongen! Was het nu de afzuigkap of toch de waterkoker die doorbrande. Zit de keuken nu op groep 1 of op groep 5? 

Met behulp van EnergiePlaza een speciale december actie opgestart om gezellig tussen kerst en oud en nieuw te inventariseren hoe de groepen en stroomverdeling in het huis nu precies gaat. Kortom. downloaden (.pdf) , en uitprinten. Mocht je druk bezig zijn, haal dan een lekkere chineese maaltijd bij jou in de buurt, of warm de restjes op van gister, tenminste als de magnetron het weer doet.

Downloads: Flyers A4/A5 Meterkast - handige groepen indeling voor in de meterkast


Voorkant:


Achterkant

Met dank aan EnergiePlaza.nl - de onafhankelijke energie vergelijker: 

Tip 1: let bij het vergelijken niet te veel op elektra, maar vooral op uw gas verbruik, dat is ruim 70% van een gemiddelde rekening.
Tip 2: Tevreden met/bij/over uw huidige leverancier? Blijf bij deze leverancier, maar profiteer toch van de korting die nieuwe klanten ook krijgen.
Tip 3: Vul uw postcode in, en start vergelijken, bespaar tot wel € 300,-- per jaar.

Contact

Facebook.com/nr39metrijst

alle afbeeldingen zijn afkomstig van RTL en Holland's Got Tallent is van Blue Circle - mochten we iemand vergeten zijn, laat het weten...