AT5 - Gordon Grap - Amerikanen Geschokt

Reddit

Op het populaire Amerikaanse forum Reddit wordt geschokt gereageerd op een fragment uit Hollands Got Talent, waarin jurylid Gordon een grap maakt over een Chinese kandidaat.

In Nederland mogen we dan inmiddels wel gewend zijn aan de, soms ietwat politiek incorrecte, grollen van Gordon. Over de grens zijn ze dat duidelijk niet, getuige de honderden afkeurende reacties op het forum.

In het ondertitelde fragment waar de forumleden zo over struikelen grapt Gordon over een Chinese kandidaat uit Groningen. 'Wat ga je voor ons zingen? Nummer 39 met rijst?' Vraagt hij onder meer. Als kandidaat Xiao Wang de juryleden vervolgens versteld doet staan noemt Gordon zijn zangtalent 'a big suplise'. 'Dit is de beste Chinees die ik in tijden heb gehad', vervolgt hij.

'That's awful'

Gordon is uiteindelijk wel lovend over de kandidaat. 'Ik zal je zeggen, je hebt een geweldige stem. Ik had dit niet van je verwacht', zegt hij. Gordons collega-jurylid, en Amerikaan, Dan Karaty laat Gordon aan het einde van het fragment al weten dat hij vindt dat de zanger te ver is gegaan. 'Dat hoor je niet tegen mensen te zeggen. That's awful', zegt hij.

Contact

Facebook.com/nr39metrijst

alle afbeeldingen zijn afkomstig van RTL en Holland's Got Tallent is van Blue Circle - mochten we iemand vergeten zijn, laat het weten...